• Εισάγετε τον όρο αναζήτησης (π.χ. Stayman) ώστε να εμφανιστούν τα αντίστοιχα θέματα
  • 9η στον κόσμο η Εθνική Ομάδα Παίδων


    Το πρόγραμμα της ΕΟΜ για τις μικρές ηλικίες ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2014. Η πρώτη συμμετοχή  σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε τρία χρόνια αργότερα, στο Σαμορίν της Σλοβακίας. Τα παιδιά με μια εμφάνιση πέρα από κάθε προσδοκία κατέλαβαν την 9η θέση ανάμεσα σε 16 ομάδες και πήραν  το εισιτήριο για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας (ήταν η πρώτη συμμετοχή ελληνικής ομάδας σε Παγκόσμιο, ανεξάρτητα από κατηγορία).



    Την Πέμπτη 9 Αυγούστου η Εθνική Ομάδα U16 (κάτω των 16 ή πιο απλά Παίδων) ξεκίνησε τους αγώνες της στο 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων (3ο Παίδων) έχοντας να αντιμετωπίσει τις πιο ισχυρές ομάδες της κατηγορίας. Στους αγώνες συμμετείχαν δέκα ευρωπαϊκές ομάδες (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ισραήλ, Νορβηγία, Πολωνία, Σουηδία και Τουρκία), τρεις ομάδες της Κίνας, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Ινδία, η Κινεζική Ταϊπέι και από την Αφρική η Μποτσουάνα.

    Στο πρώτο στάδιο των αγώνων η ομάδα κατέλαβε την 14η θέση και συνέχισε με ένα δεύτερο Round Robin για τις θέσεις 9-18, όπου και τερμάτισε στην 1η θέση και συγκεντρωτικά στην 9η στον κόσμο!

    Η ελληνική ομάδα αποτελείται από τους Ι. Φωτεινάκη, Ν. Μάλλωση, Α. Μάλλωση, Ι. Η. Παπασπύρου, Μ. Σούμπλη, Ι. Βιρβιδάκη, Μ. Κορώνη (npc) και Β. Βιρβιδάκη (προπονητή).

    Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές τους και τις θερμότερες ευχές για μία εξίσου εντυπωσιακή συνέχεια!
    Days
    Hours
    Minutes
    Seconds
    Μέχρι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

    Μπριτζ