• Εισάγετε τον όρο αναζήτησης (π.χ. Stayman) ώστε να εμφανιστούν τα αντίστοιχα θέματα
  • Cavendish 2014: Οι Έιντι-Βρούστης κερδίζουν το χρυσό στις ομάδες

    Στο Μονακό διεξάγεται αυτό το διάστημα το κύπελλο Cavendish 2014.
    Ήδη έχει ολοκληρωθεί η φάση των ομάδων με μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα των Μισέλ Έιντι, Βασίλη Βρούστη και των Γάλλων Μισέλ και Τομάς Μπεσσίς, οι οποίοι κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο!




    Η ελληνογαλλική ομάδα αρχικά φαινόταν ένατη σε δυναμικότητα στο τουρνουά σύμφωνα με την κατάταξη της WBF, μία θέση που προφανώς δεν αντικατόπτριζε τις δυνατότητες της. Η ομάδα προηγήθηκε σε όλη την προκριματική φάση και τελικά κατέκτησε εύκολα την πρώτη θέση.
    Στην τελική φάση η τετράδα έπαιξε εναντίον της ομάδας του Vysaslas Vainikonis ( Woycech Olanski, Ron Schwartz, Lothar Fischer, Boguslaw Gierulski, Jerzy Skrzypczak) - έναν συνδυασμό Λιθουανών, Πολωνών και Ισραηλινών παικτών- η οποία στο προηγούμενο στάδιο, είχε τερματίσει μπροστά από την ομάδα Mahmood με διαφορά μόλις 2 Victory.
    Στον τελικό η ομάδα του Μισέλ έδειξε την σαφή ανωτερότητα της επικρατώντας εύκολα επί των αντιπάλων της με μεγάλη μεγάλη διαφορά (75-30 τελικό αποτέλεσμα) σημειώνοντας μία μεγάλη νίκη και κερδίζοντας το ποσό των 28.000 €.

    Την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα του Monaco αποτελούμενη από τους Pierre Zimmermann, Frank Multon, Fulvio Fantoni, Claudio Nunes, Geir Helgemo και Tor Helness.

    Θα ακολουθήσει η φάση των ζευγών.
    Πληροφορίες για το τουρνουά θα βρείτε στην επίσημη σελίδα των αγώνων.



    Days
    Hours
    Minutes
    Seconds
    Μέχρι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

    Μπριτζ