• Εισάγετε τον όρο αναζήτησης (π.χ. Stayman) ώστε να εμφανιστούν τα αντίστοιχα θέματα
  • Περιφερειακό Πρωτάθλημα στο Αγρίνιο




    Λίμνη Τριχωνίδα: Τόσο μεγάλη που κάποτε την ονόμαζαν "πέλαγος". Κρυμμένη στο βύθισμα ανάμεσα στα όρη Παναιτωλικό και Αράκυνθο. Ο δρόμος για κάποια χιλιόμετρα ακουμπά σχεδόν στο νερό και μετά χάνεται μέσα σε δάση από καστανιές και βελανιδιές, Δίπλα της η όχι τόσο γνωστή λίμνη Λυσιμαχία. Και οι δύο, μαζί με την Αμβρακία που βρίσκεται μεταξύ Αγρινίου και Αμφιλοχίας, ανήκουν στο δίκτυο Natura 2000 και φιλοξενούν εύθραυστα και πολύτιμα οικοσυστήματα. Στα νερά τους αλλά και ανάμεσα στην παραλίμνια βλάστηση από υπεραιωνόβια πλατάνια, ευκαλύπτους, ιτιές, λεύκες, δάφνες και λυγαριές βρίσκουν καταφύγιο εκατοντάδες είδη ζώων.
    Γύρω τους δεκάδες προορισμοί με σπουδαία ιστορική σημασία: Ο αρχαίος Θέρμος, ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας , με εντυπωσιακές στοές, ναούς, βάθρα ανδριάντων, δρόμους, κρήνες και πολλά αρχαιολογικά ευρήματα. Η αρχαία Στράτος, χτισμένη στη Δ. όχθη του Αχελώου, μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερα οχυρωμένες πόλεις της Ακαρνανίας. με το αρχαίο θέατρο σκαλισμένο ολόκληρο στον φυσικό βράχο. Ιστορικοί Βυζαντινοί ναοί, όπως η Αγία Τριάδα του Μαύρικα που χρονολογείται γύρω στον 9ο αιώνα.
    Εκδρομή στην Δυτική Ελλάδα την Πρωτομαγιά; Ακούγεται τέλειο αλλά πόσες μέρες χωρίς ούτε μία διανομή;
    Ο Όμιλος Μπριτζ Αγρινίου έκανε την καλύτερη επιλογή, διαλέγοντας τις αρχές Μαΐου, για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας. Ο αγώνας θα είναι 2ης βαθμίδας και θα περιλαμβάνει τουρνουά ζευγών και ομάδων.
    Αυτήν την Πρωτομαγιά πάμε Αγρίνιο!


    Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6973320528 και 6979040132

    Days
    Hours
    Minutes
    Seconds
    Μέχρι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

    Μπριτζ