Days
Hours
Minutes
Seconds
Μέχρι το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου

Short Game Try

To Short Game Try είναι προσπάθεια για μανς, μετά από φιτ σε μαζέρ στο επίπεδο 2. Σε αντίθεση με το Long Game Try, η αγορά νέου χρώματος μετά το φιτ, δείχνει singleton (ή σικάν) εκεί. Ο συμπαίκτης γενικά αποδέχεται αν δεν έχει χαμένες αξίες στο χρώμα (το ιδανικό θα ήταν 3 λιμά) ή αν έχει τον Α με λιμά. Στις άλλες περιπτώσεις, γενικά αρνείται την πρόταση αγοράζοντας 3 στο μαζέρ εκτός και αν έχει maximum και χαμηλά ονέρ στο χρώμα.



Αναλυτικά, μετά από 1-2:
  • 3: Short Game Try (singleton σπαθί)
  • 3: Short Game Try (singleton καρό)
  • 3: Short Game Try (singleton κούπα)
Μετά από 1-2:
  • 2: Short Game Try (singleton πίκα)
  • 3: Short Game Try (singleton σπαθί)
  • 3: Short Game Try (singleton καρό)
Η αγορά του μαζέρ στο επίπεδο 3 μετά το φιτ (1-2-3) είναι θέμα συμφωνίας. αν θα είναι αγορά sign-off (για πάσο) ή αν θα ζητάει ποιότητα στα ατού (όπως στο Kokish Three-Way).
Καθώς όμως στο Short Game Try, δεν έχει αποδοθεί κάποια ειδική έννοια στην αγορά 2ΝΤ μετά το φιτ (1-2-2ΝΤ), θα μπορούσε να συμφωνηθεί ότι το 2Ν ζητάει κάλυψη στην ποιότητα των ατού. ενώ το 3 στο μαζέρ παραμένει sign-off.