• Εισάγετε τον όρο αναζήτησης (π.χ. Stayman) ώστε να εμφανιστούν τα αντίστοιχα θέματα
  • 4ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Όπεν




    Μία πολύ μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα από τον Γιάννη Οικονομόπουλο, ο οποίος κέρδισε, ως μέλος μίας διακρατικής ομάδας, το χάλκινο μετάλλιο στους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Νέων Όπεν 2015 στην Οπατία.

    Το χρυσό μετάλλιο κέρδισε η ομάδα Zlatan (σημειωτέον Zlatan σημαίνει χρυσό στα Κροατικά) η οποία αποτελείτο από τον Αργεντίνο  Rodrigo Garcia Da Rosa, τον Ιταλό Giuseppe Delle Cave και τους Σουηδούς Simon Ekenberg, Simon Hult, Daniel Gullberg και Johan Karlsson. Έπαιξαν στον τελικό εναντίον των Νορβηγών Christian Bakke, Harald Eide, Tor Elvind Grude και Kristoffer Hegge και κέρδισαν με σκορ 114-89 imps.

    Στα play-offs, η Αυστραλία (Renee Cooper, Ella Pattison, Shane Harrison, Maxim Henbest, Jamie Thompson και Stephen Williams) έπαιξε εναντίον της δικής μας GreSwe Axon (Adam Kaplan από τις ΗΠΑ, Γιάννης Οικονομόπουλος, Mikael και Ola Rimstedt από την Σουηδία και Γιώργος Οικονομόπουλος ως προπονητής)
    Η GreSwe Axon ήταν μπροστά 1 μόλις imp μετά το 1/3 του αγώνα αλλά μεγάλωσε την διαφορά στα 31 imps στην δεύτερη περίοδο. Η Αυστραλία κατάφερε να κερδίσει κάποια imps αλλά δεν ήταν αρκετά για να καλύψουν την διαφορά. Τελικό σκορ 98-72 και χάλκινο μετάλλιο για τον Έλληνα Πρωταθλητή.
    Days
    Hours
    Minutes
    Seconds
    Μέχρι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

    Μπριτζ