• Εισάγετε τον όρο αναζήτησης (π.χ. Stayman) ώστε να εμφανιστούν τα αντίστοιχα θέματα
  • Ξεκινάμε!


    Επιστροφή στον κήπο του Καστρίτσειου!

    ΟΑΜΚΗ και ΟΑΜΛΕ, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία τους, ξεκινάνε την διεξαγωγή, αρχικά προπονητικών συναντήσεων και στην συνέχεια αγώνων (όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες), στον πανέμορφο χώρο του ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΙΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ (Καποδιστρίου 17, Φιλοθέη, λίγο πριν την Κηφισίας).
    Ημερομηνία έναρξης: ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ, 20:30.
    Οι δύο όμιλοι, συμμορφούμενοι με το πρωτόκολλο που συμφωνήθηκε μεταξύ της ΕΟΜ και της ΓΓΑ, υιοθέτησαν τα παρακάτω μέτρα ασφάλειας, σεβόμενοι την διαφύλαξη υγείας των αθλητών:
    1. Θερμομέτρηση στην είσοδο: Κάθε αθλητής θα θερμομετρείται πριν την είσοδό του στον χώρο, για να διαπιστώνεται εάν βρίσκεται σε εμπύρετο κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα επιτρέπεται η είσοδός του.
    2. . Plexiglas: Έχουμε ήδη προμηθευτεί ειδικά Plexiglas σε σταυροειδή διάταξη, τα οποία θα τοποθετούνται σε κάθε τραπέζι. Κάθε πλευρά είναι διαστάσεων πλάτους 125cm και ύψους 60cm, με ειδικό άνοιγμα στο κάτω μέρος για να περνάει το board (ή το ταψί, εάν είναι η περίπτωση).
    3. Αντισηπτικά: Θα διατίθενται προς χρήση, ένα στην είσοδο του χώρου, ένα σε κάθε WC και ένα σε κάθε τραπέζι.
    4. Μάσκες προστασίας: Κάθε αθλητής πρέπει να φέρει προσωπική μάσκα προστασίας. Στην περίπτωση που δεν έχει προμηθευτεί, παρέχεται η δυνατότητα να αγοράζει στην είσοδο, μάσκα προστασίας μιας χρήσεως έναντι 1,00€. Σημειωτέον ότι οι μάσκες που έχουμε προμηθευτεί είναι ειδικών προδιαγραφών, κατηγορίας FFP2.
    5. Τραπεζομάντηλα μιας χρήσεως: Τα τραπέζια δεν θα φέρουν τσόχες, οι οποίες είναι δύσκολο να απολυμανθούν. Θα καλύπτονται με τραπεζομάντηλα μιας χρήσεως, τα οποία και θα απορρίπτονται μετά τους αγώνες.
    6. Bidding boxes: Για λόγους ασφαλείας, κάθε αθλητής θα πρέπει να έχει το δικό του bidding box. Αυτό εξασφαλίζεται με την δυνατότητα ενοικίασης του bidding box που χρησιμοποίησε την 1η φορά, έναντι 5,00€, το οποίο και θα μπορεί να το παίρνει μαζί του και να το ξαναχρησιμοποιεί την επόμενη φορά που θα συμμετάσχει σε προπόνηση/ αγώνα. Οποτεδήποτε επιστρέψει το bidding box, θα του επιστρέφονται και τα 5,00€. Στην περίπτωση που δεν θέλει να ακολουθήσει αυτή την διαδικασία, θα υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει bidding box που θα του προμηθεύσουν οι διαιτητές. Τα bidding box αυτά θα φυλάσσονται χωριστά για 48 ώρες πριν την επαναχρησιμοποίησή τους.
    7. Boards: Τα boards που θα χρησιμοποιούνται κάθε φορά, θα φυλάσσονται 48 ώρες πριν ξαναχρησιμοποιηθούν.
    Days
    Hours
    Minutes
    Seconds
    Μέχρι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

    Μπριτζ