• Εισάγετε τον όρο αναζήτησης (π.χ. Stayman) ώστε να εμφανιστούν τα αντίστοιχα θέματα
  • Παγκόσμιο Κύπελλο 2015

     Ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη φάση του Bermuda Bowl. Οι ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση είναι οι 8 πρώτες στην τελική κατάταξη του RR, όπως φαίνεται αριστερά.
    Ακολουθεί η φάση του knock out όπου τα 4 ζευγάρια είναι Βουλγαρία-Σουηδία (Α), Κίνα - ΗΠΑ 2 (Β), Πολωνία- Γαλλία (Γ) και Αγγλία - ΗΠΑ 1 (Δ). Οι νικητές θα παίξουν μεταξύ τους στα ημιτελικά [Α-Β και Γ-Δ] ώστε να προκύψει το ζευγάρι που θα παίξει στον τελικό.

    Στο Venice Cup στα προημιτελικά θα παίξουν αντίπαλες οι εξής ομάδες: Δανία - Γαλλία (Α), ΗΠΑ 2 - Αγγλία (Β), ΗΠΑ 1  - Κίνα (Γ) και Ιταλία - Ολλανδία (Δ).  Στη συνέχεια θα παίξουν μεταξύ τους οι νικήτριες των συναντήσεων Α-Β και Γ-Δ. Οι δύο ομάδες που θα προκριθούν θα σχηματίσουν το ζευγάρι του τελικού .

    Στο d'Orsi Trophy τα αντίστοιχα ζευγάρια της πρώτης φάσης του knock out είναι: ΗΠΑ 1 -Νορβηγία (Α), Αυστραλία- Σουηδία  (Β), Ιρλανδία - ΗΠΑ 2 (Γ) και Πολωνία- Αγγλία  (Δ).


    Οι ομάδες στους ημιτελικούς ξεκινάνε με carry over σύμφωνα με τους μεταξύ τους αγώνες στην πρώτη φάση. Για το Bermuda Bowl, τα μεταξύ τους αποτελέσματα φαίνονται αριστερά.
     Οι τελικοί θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 8-10 Οκτωβρίου. Οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά στο ΒΒΟ.


    Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες  και live scores στην επίσημη σελίδα.

    Days
    Hours
    Minutes
    Seconds
    Μέχρι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

    Μπριτζ