• Εισάγετε τον όρο αναζήτησης (π.χ. Stayman) ώστε να εμφανιστούν τα αντίστοιχα θέματα
  • H Audrey Grant στην Αθήνα


     Η  Audrey Grant, η πολύ γνωστή Καναδή συγγραφέας της σειράς εκπαιδευτικών βιβλίων Better Bridge, βρίσκεται στην Αθήνα για το σεμινάριο δασκάλων που διοργανώνει η ΕΟΜ.
    Το διήμερο 20 και 21 Ιουνίου, η Α. Grant θα παρουσιάσει τα βιβλία και την διδακτική προσέγγιση της στο ελληνικό κοινό, στον όμιλο της Βουλιαγμένης.





    Παλαιότερα είχε συνεργαστεί με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Eric Rodwell, για την συγγραφή των βιβλίων The Joy of Bridge and Bridge Maxims. Στην συνέχεια ασχολήθηκε με την δημιουργία πολλών βιβλίων της ACBL όπως τα Bidding, Play of the Hand, Defense, Commonly Used Conventions, και More Commonly Used Conventions.

    Από το  2004, εκδίδει το διμηνιαίο περιοδικό Better Bridge Magazine. Η στήλη της στην επίσημη σελίδα της στο διαδίκτυο, ενημερώνεται καθημερινά με κουίζ αγορών και εκτελεστικά ή αμυντικά προβλήματα.

     Η σειρά Better Bridge έχει ήδη μεταφραστεί κατά το μεγαλύτερο μέρος της στα ελληνικά και θα αρχίσει να διδάσκεται στους καινούριους μαθητές την νέα χρονιά, αντικαθιστώντας την Ολλανδική μέθοδο που εφαρμοζόταν μέχρι τώρα.




    Days
    Hours
    Minutes
    Seconds
    Μέχρι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

    Μπριτζ