• Εισάγετε τον όρο αναζήτησης (π.χ. Stayman) ώστε να εμφανιστούν τα αντίστοιχα θέματα
  • Φεστιβάλ «Ελληνικά Νησιά»

    Η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ «Ελληνικά Νησιά» εξουσιοδότησε την ΕΟΜ να επιλέξει εκ μέρους της έως 12 νέους παίκτες ώστε να παρευρεθούν  στο φεστιβάλ που θα διεξαχθεί από 24 έως 31/8/2014 στη Ρόδο.

    Η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ «Ελληνικά Νησιά» θα προσφέρει σε όλους τους νέους παίκτες που θα επιλεγούν διαμονή σε ξενοδοχείο σε μικρή απόσταση από το Sheraton, στο οποίο θα διεξαχθεί το φεστιβάλ. Θα παρέχεται το πρωινό και η μετακίνηση από και προς το ξενοδοχείο.
    Εκτός από την διαμονή η πρόσκληση περιλαμβάνει το κόστος του δείπνου κατά την διάρκεια της τελετής λήξης, μία ημερήσια εκδρομή με πλοίο, καθώς επίσης και τη μετακίνηση από και προς το αεροδρόμιο. Επίσης θα υπάρχει έκπτωση 50% στα δικαιώματα συμμετοχής και δωρεάν καθημερινά μαθήματα από τον παγκοσμίου φήμης παίκτη και προπονητή Krzysztof Martens.
    Οι δηλώσεις συμμετοχής αφορούν νέους γεννηθέντες το 1989 ή μετά, κατόχους αγωνιστικού δελτίου ανανεωμένου για το 2014 και πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία της ΕΟΜ μέσω email ή με φαξ στο 210 7480403, απαραίτητα μέχρι την Τετάρτη 30/7/2014 ώστε να γίνουν εγκαίρως οι σχετικές ενέργειες (κρατήσεις δωματίων κλπ.).
    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site του φεστιβάλ 
    Days
    Hours
    Minutes
    Seconds
    Μέχρι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

    Μπριτζ