• Εισάγετε τον όρο αναζήτησης (π.χ. Stayman) ώστε να εμφανιστούν τα αντίστοιχα θέματα
  • Και η Γερμανία αποχωρεί από το Bermuda Bowl (!)

    Bridgeleaks Κεφάλαιο ΙΙ

    Προφανώς έχει μαζευτεί άπειρο ενοχοποιητικό υλικό από τις βιντεοσκοπήσεις των αγώνων και οι συνεχείς εξελίξεις σπέρνουν πλέον αμφιβολίες για όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις.
    Και οι Γερμανοί παίκτες Alex Smirnov και  Josef Piekarek (υποθέτουμε μετά από κάποια "φιλική συμβουλή") παραδέχτηκαν δημόσια ότι είχαν υποπέσει σε ηθικές ατασθαλίες στο παρελθόν και δήλωσαν εχθές ότι αποχωρούν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το πλήρες γράμμα-ομολογία του Smirnov, το οποίο δημοσιεύτηκε στην σελίδα Bridgewinners έχει ως εξής:

    "Ο Josef Piekarek και εγώ είμαστε ενήμεροι για τους "ψιθύρους" που κυκλοφορούν για την διαγωγή μας και με λύπη μας παραδεχόμαστε ότι περιέχουν ένα μέρος αλήθειας. Μετανιώνουμε για τις ηθικές παραβιάσεις στις οποίες υποπέσαμε στο παρελθόν. Σήμερα το πρωί (19/9) ενημερώσαμε την Ομοσπονδία μας και τους συμπαίκτες μας και συμφωνήσαμε όλοι ότι η Γερμανική ομάδα θα πρέπει να αποχωρήσει από το Bermuda Bowl.
    Ο Josef και εγώ εθελοντικά συμφωνήσαμε να μην ξαναπαίξουμε αγωνιστικό μπριτζ ως συμπαίκτες και να απέχουμε δύο χρόνια από το άθλημα. Ελπίζουμε ότι μετά την πάροδο αυτού του χρονικού διαστήματος, θα μπορούσαμε ίσως να γίνουμε ξανά δεκτοί στην κοινότητα του αγωνιστικού μπριτζ."

    Σύμφωνα με την κατάταξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014 στην Οπατία, την θέση των Γερμανών παίρνουν οι Γάλλοι (εκτός απροόπτου φυσικά). Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βρίσκεται προ των πυλών αλλά οι καταιγιστικές εξελίξεις στον χώρο του αθλήματος συνεχίζονται και προς το παρόν συγκεντρώνουν πάνω τους όλο το ενδιαφέρον.

    Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός ότι σε περίπτωση που αρνηθούν οι Γάλλοι (λόγω ελλιπούς προετοιμασίας καθώς το Παγκόσμιο ξεκινάει σε μία εβδομάδα) ή αν ανακαλυφθούν και νέα σκάνδαλα σε σχέση με τις πρώτες ομάδες στην κατάταξη, σειρά έχει η Νορβηγία, η ομάδα του Boye Brogeland, του "Julian Assange" του μπριτζ.
    Days
    Hours
    Minutes
    Seconds
    Μέχρι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

    Μπριτζ